Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra 1. marts tiltræder Bendix Sixhøj Laursen som køkkenchef på Kurhotel Skodsborgs Brasserie Carl.

Han har arbejdet på Søllerød Kro, Restaurant Mark og Restaurant Radio samt i Schweiz og New Zealand.

Blandt hans anerkendelser er titlen som Årets Kok og Kartoffelprisen. Med sin nye rolle følger en ambition om at løfte Brasserie Carl med et nyt menukort, der hylder klassiske retter.

Ifølge administrerende direktør Susanne Åberg passer hans tilgang perfekt til hotellets filosofi om gastronomi, velvære og kvalitet.

Læs hele historien på Turisme24

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind