Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Wassim Hallal fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus er kåret som Kokkenes Kok 2024 – en hæderspris uddelt af Fonden Dansk Gastronomi og stemt hjem af 250 restauratører i hele landet.
Ved en festmiddag på Le Grand Rouge i København blev prisen overrakt til en synligt rørt Wassim Hallal, der har været blandt Danmarks kulinariske frontfigurer i næsten to årtier. Wassim Hallal overtog Frederikshøj i 2009 og har med to Michelin-stjerner cementeret restaurantens position i toppen af dansk gastronomi.
Med hæderen skriver han sig ind i rækken af tidligere modtagere, som tæller navne som Brian Mark Hansen, Kenneth Toft-Hansen, Jakob Mielcke, Per Thøstesen, Rasmus Kofoed, Claus Meyer og René Redzepi.
Ifølge Per Thøstesen, medlem af fondens bestyrelse, er prisen velfortjent, fordi Hallal gang på gang hæver niveauet og målrettet arbejder mod nye højder.
Festaftenen blev afholdt med 140 gæster og en menu tilberedt af fondens bestyrelseskokke, og overskuddet fra arrangementet går til at støtte unge kokketalenter gennem konkurrencer og masterclasses.
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024. Foto: PR
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025