I næste uge går det løs. Madværkstedet åbner for tredje gang dørene, og der venter en perlerække af faglige og inspirerende oplevelser i hjertet af København.

Har du lyst til at kigge forbi, kan du bestille din billet her.

Madværkstedet byder inden for tirsdag den 20. og onsdag den 21. marts og sætter i år fokus på økologi og bæredygtighed. Du får konkrete tips, tricks og idéer til at tage med hjem i din kantine, storkøkken eller restaurant. Messen byder i år på 9 forskellige oplevelseszoner og mere end 170 messeudstillere. Derudover kan du deltage i workshops, masterclasses og produktdemoer eller overvær mini-seminarer, foredrag og konkurrencer.

Som noget helt nyt kan du også glæde dig til at opleve Danmarks bedste kokke og tjenere i aktion, når HORESTA for første gang afholder fagkonkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener samt DM for elever på Madværkstedet. Årets Kok og Årets Tjener foregår den 21. marts og elev-DM den 22. marts.

Allerede den 20. marts afvikles udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or i øvrigt samme sted. Her er der fri adgang uden billet.

Læs mere på madværkstedet.dk

HORESTA takker sponsorerne af Årets Kok og Årets Tjener 2023:

Bent Brandt, Arla Unika, Carlsberg, Dansk Cater, De Forenede Dampvaskerier, Oskar Davidsen, H. J. Hansen, SIKA, Electrolux, Hotel- og Restaurantskolen i København, BJØRN Varimixer og MCH Messecenter Herning.

Manglen på arbejdskraft er større end før corona

”Det er dybt bekymrende, at en branche, som har brug for at ”lappe et stort hul” efter corona-krisen, ikke kan skaffe den nødvendige kvalificerede arbejdskraft”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss

Log ind