HORESTA arbejder i øjeblikket på at synliggøre værdien af et fritidsjob. Målet er, at flere unge motiveres til at tage et arbejde ved siden af deres skolegang, men også at rammerne for fritidsjobbere bliver forenklet, så flere virksomheder ser en fordel i at beskæftige de unge.

For der er ingen tvivl om, at fritidsjob er en gevinst – både for virksomhederne og de unge. Unge med et fritidsjob klarer sig bedre i skolen. Desuden giver fritidsjob et unikt fællesskab og giver virksomheder mulighed for at sikre fremtidens medarbejdere.

Netop fællesskabet og de mange muligheder, der følger med et fritidsjob, har Vincent Lundemose og Josefine Boelt Bruhn selv oplevet fra deres tid i Espresso House. Her begyndte de begge i et fritidsjob og har sidenhen arbejdet sig op til at blive henholdsvis coffee shop manager og barista coach & training coordinator i Espresso House.

I HORESTA ønsker vi, at flere unge gør som Josefine Bruhn og Vincent Lundemose og drager fordel af de mange muligheder, der følger med et fritidsjob i vores branche. I videoen nedenfor kan du høre om deres rejse, men også HR-manager i Espresso House, Camilla Nyholm Madsen, og advokatfuldmægtig i HORESTA, Viva Nedergaard, fortælle om de mange fordele ved et fritidsjob samt om, hvordan de nuværende regler besværliggør samarbejdet mellem fritidsjobbere og virksomhed.

Log ind