HORESTA har taget initiativ til et netværk, hvor organisationer og institutioner går sammen med eliten i dansk gastronomi for at drøfte, hvordan Danmarks position på den gastronomiske verdensscene bedst sikres. Medarrangører er FOOD, Hotel- og Restaurantskolen i København, Søren Ledet fra Geranium og Rasmus Munk fra Alchemist.
I denne uge holdt netværket sit første møde, skriver Fødevarefokus.dk.
”Omdrejningspunktet for netværket er en fremtidssikring af dansk gastronomi. Vi skal sikre, at branchen har fundamentet for succes på den lange bane, og vi skal diskutere udfordringerne med manglende optag på kokke- og tjeneruddannelse, samt hvordan den næste generation af stjernekokke får mulighederne for at udfolde deres fulde talent”, siger HORESTAs kommercielle direktør, Jeppe Møller-Herskind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkæde tilbage i storform: 17-dobler bundlinje og tjener 261 mio. kr.
30-03-2023
-
Krise på krise gør det svært at betale coronalånene tilbage
30-03-2023
-
Kendt toprestaurant i Vejle får ny restaurantchef
30-03-2023
-
Forretningsmand med lokale rødder vil bygge nyt hotel i Struer
30-03-2023
-
Hotelkæde vil bygge nyt hotel i skov
30-03-2023
-
Sans Souci genåbner med ny indretning og nyt menukort
30-03-2023