Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den verdensomspændende eksklusive hotel- og restaurantorganisation Relais & Châteaux har holdt sin 53. årlige medlemskongres i København. Det skriver Turistmonitor.dk.

Men hvad er organisationens rolle på det danske marked? Hvilke tendenser ser de? Og hvordan vil organisationen indfri deres løfte til Unesco om at gøre verden til et bedre sted gennem mad og gæstfrihed?

Det er nogle af de spørgsmål, Turistmonitor forsøgte at få svar på hos Mads Hylleholt Bøttger, der ejer Dragsholm Slot og er den danske talsmand for organisationen.

“Relais & Châteaux skal bidrage til at tiltrække flere gæster fra topsegmentet til Danmark og agere internationalt kvalitetsstempel for de medlemmer, der er lykkedes i at blive optaget i foreningen. Ved at øge kendskabsgraden til Relais & Châteaux, skal vi samtidig signalere til danske turister, at de oplevelser, som de ofte søger i udlandet, findes herhjemme og har en rigtig høj kvalitet internationalt,” forklarer Mads Hylleholt Bøttger.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login.

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Rekord i beskæftigelse hos hoteller og restauranter

Hotel- og restaurantbranchen satte rekord i beskæftigelsen i 2023 med en vækst på 3,2 procent i forhold til året før. Virksomhederne kunne dog have ansat endnu flere på grund af stor efterspørgsel.

Log ind