Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den verdensomspændende eksklusive hotel- og restaurantorganisation Relais & Châteaux har holdt sin 53. årlige medlemskongres i København. Det skriver Turistmonitor.dk.

Men hvad er organisationens rolle på det danske marked? Hvilke tendenser ser de? Og hvordan vil organisationen indfri deres løfte til Unesco om at gøre verden til et bedre sted gennem mad og gæstfrihed?

Det er nogle af de spørgsmål, Turistmonitor forsøgte at få svar på hos Mads Hylleholt Bøttger, der ejer Dragsholm Slot og er den danske talsmand for organisationen.

“Relais & Châteaux skal bidrage til at tiltrække flere gæster fra topsegmentet til Danmark og agere internationalt kvalitetsstempel for de medlemmer, der er lykkedes i at blive optaget i foreningen. Ved at øge kendskabsgraden til Relais & Châteaux, skal vi samtidig signalere til danske turister, at de oplevelser, som de ofte søger i udlandet, findes herhjemme og har en rigtig høj kvalitet internationalt,” forklarer Mads Hylleholt Bøttger.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind