Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De danske barer og restauranter er mere og mere ivrige efter at få alkoholfrie øl på menukortet. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Carlsberg melder om en stigning i antallet af nye kunder med 6 procent og et samlet stigende volumensalg på 40 pct. det seneste år.

”Vi er meget stolte af det flotte resultat. Siden vi introducerede danskerne for Carlsberg Nordic i 2014, har vi løbende arbejdet på at forbedre kvaliteten og øge udbuddet af vores alkoholfri øl og få dem ud på flere af landets bardiske,” udtaler Kasper Bjørk Ibsen, der er Customer Channel Director i Carlsberg Danmark.

Ifølge tal fra Bryggeriforeningen endte det samlede salg af alkoholfrie øl på det danske marked på tværs af bryggerier i 2022 på 7,2 millioner liter. I 2018 lå det tal på cirka 5,4 millioner liter øl. Bryggeriforeningen har ikke tal for salget i 2023.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Præsident for luksusbrand deler tendenser og udfordringer

Lokal forankring, unik luksus og bæredygtighed var i fokus, da Turistmonitor mødte præsidenten for Relais & Châteaux til en snak om hoteltendenser og udfordringer. Her løftede han sløret for, at nye danske medlemmer er på vej ind i den eksklusive organisation.

Log ind