Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra mandag den 13. maj og en lille måneds tid frem vil de spisende gæster i Sunset Boulevards restaurant på Vejlevej i Kolding få udleveret Hereford-burgeren, de krydrede pommes frites og endda dippen uden anden engangsemballage end en enkelt papirlomme til at holde burgeren med og en almindelig serviet til munden.
Maden bliver i stedet serveret direkte på en ny fødevaregodkendt og vaskbar bakke, der fungerer som en tallerken, mens dips serveres i vaskbare bægre. Tiltaget sker som led i en ambition om at fjerne så meget engangsemballage som muligt i restauranterne.
Med testen skal kæden gøre sig erfaringer med gæsternes reaktioner og brug af bakkerne og bægrene i praksis. Bliver testen en succes tøver kæden ikke med en fuld implementering i samtlige kædens 48 restauranter landet over.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025