Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskernes appetit på takeaway er ifølge HORESTA vokset eksplosivt de seneste år. Antallet af bestillinger er steget med næsten 80 procent fra 2019 til 2022. Den udvikling er der flere restauranter, der har nydt godt af. En af dem er den mexicansk-inspirerede Zócalo, der med sin syvende restaurant i Aarhus nu er landets største kæde med takeaway-mad fra det latinamerikanske land.
I spidsen for Zócalo står makkerparret Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen. For præcis fem år siden i september 2019 overtog de den danske franchise af det svenske mexi-koncept, og efter selv at have åbnet syv restauranter i København og Aarhus går de to partnere nu for alvor på jagt efter nye franchisetagere. Målet er at runde 25 Zócalo-restauranter inden for 6 til 8 år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025